Trouwringen

 

 

Trouwringen bezegelen uw liefde. Trouwringen maken uw huwelijk helemaal officieel en zonder deze kleinoden zou de mooiste dag van uw leven nooit compleet zijn. Moeten we u er nog verder van overtuigen dat deze ringen waarschijnlijk de belangrijkste huwelijksjuwelen zijn die er bestaan?

 

Uiteraard is het belangrijk dat de ringen op uw huwelijksdag volledig aan uw wensen voldoen. Trouwringen bestaan in alle maten en soorten, in alle stijlen en zijn van alle tijden. Uiteraard is het belangrijk dat u en uw partner zich kunnen vinden in de ring van uw keuze.

 

Houdt u van moderne of eigentijdse ringen?

 

Moderne of eigentijdse ringen hebben als voordeel dat ze waarschijnlijk beter passen bij uw persoonlijkheid of uw huwelijkskledij. Ze geven u het voordeel dat u uw huwelijksdag tot in de puntjes kunt personaliseren. Het staat u altijd vrij om uw ideeën voor te leggen aan de juwelier,

 

Hoe doet u het best ideeën op?

 

Ideeën voor een trouwring kunt u op verschillende manieren vinden. Mogelijk had u al een bepaald ontwerp voor ogen, of had u het idee opgevat om zelf een ring te ontwerpen? Dan raden wij u aan om zo snel mogelijk potlood en papier bij de hand te nemen en uw ideeën en gedachten even op papier te zetten. Wanneer u dan langs gaat bij een juwelier of een specialist in huwelijksaccessoires, dan kunt u tenminste een goed beeld schetsen van wat uw wensen zijn.

 

Een trouwring kiezen bij de juwelier

 

Het is natuurlijk niet per se nodig dat u gewapend met uitgeschreven of getekende plannen bij de juwelier of speciaalzaak binnenstapt. Soms kan het gewoon leuk zijn om samen rond te kijken in de winkel, tot u de ringen van uw dromen gevonden hebt. De meeste juweliers beschikken over een uitgebreid assortiment waar iedereen zijn gading in kan vinden. Een van onze partners is de Elnora online juwelen winkel waar u prachtige trouwringen kan vinden.

 

Klassieke trouwringen

 

Deze ringen hoeven we niet aan u voor te stellen. Iedereen heeft dit soort trouwringen uiteraard wel eens een keertje gezien. Onze ouders en grootouders dragen waarschijnlijk deze ringen en daar is ook niks mis mee. Wanneer u kiest voor traditionele ringen, dan is uw keuze waarschijnlijk vlug gemaakt. Er zijn uiteraard wel een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden: het materiaal van de ringen is belangrijk, maar evenzeer de maten van de ringen. Wij kunnen u alvast de raad geven om geen genoegen te nemen met ondermaats materiaal om de kosten te drukken. Als het goed is, trouwt u namelijk maar een keer! Bij het nemen van de maat, moeten u en uw partner ermee rekening houden dat de ringen niet alleen goed moeten zitten, maar dat u ze ook moet kunnen afdoen.

 

Met andere woorden: om trouwringen te laten maken, kiest u het best voor maatwerk.